Få nyt epoxy gulv med RAL 7035

Epoxy gulve er fortsat stigende i popularitet. Danskerne er blandt de lande, hvor flest privatpersoner får lagt RAL 7035 epoxy gulv i deres hjem. En af hovedårsagerne er farven RAL 7035. Som de fleste nok er klar over, er epoxy gulve noget som primært bliver brugt i industrien, som lagerhaller og værksteder. Det skyldes at epoxy gulve er ekstremt hårdføre samt nemme at rengøre. Som sagt er det begyndt at blive populært hos privatpersoner også. Jeg er af den overbevisning at det i høj grad har en direkte forbindelse med farven RAL 7035. RAL 7035 er en farve som ikke har opnået samme popularitet i alle lande endnu, men det spår jeg, at den har meget snart. Jeg ved nemlig at de fleste epoxy gulve herhjemme er med RAL 7035 farven.

RAL 7035 er også en farve som egner sig godt til private hjem. Til dem som er bekendte med RAL farver ved, at de er opdelt i et talsystem, hvoraf  de RAL farver som starter med 70, er grå farver. RAL 7035 er en lysegrå farve, som er grunden til den egner sig godt til lige netop private hjem. Mange epoxy gulve i industrien har mere mørke toner, og der er ikke mange som ønsker at have mørke gulve i deres hjem. Men efter folk fik øjnene op for RAL 7035, har det ændret billedet totalt.

Udover at epoxygulve er begyndt at appellere mere til private med RAL 7035, har det også fået et ry for at være eksklusivt. Et epoxy gulv har en helt blank overflade, som giver et look du ikke kan få med andre gulvtyper. Ydermere, er der stadig meget få som har et epoxy gulv, hvilket er med til at gøre det eksklusivt.

Epoxy gulv i køkkenet og på badeværelset

Nogle vælger at få lagt epoxy gulv i hele deres bolig, men der er enkelte rum hvor det giver mere mening end andre. Det er køkkenet og badeværelset jeg tænker på. Grunden til et epoxy gulv egner sig godt til lige netop disse rum skyldes flere ting. Først og fremmest er der ingen fuger i et epoxy gulv, hvilket vil sige at vand ikke kan trænge ned i det. Det er meget hensigtsmæssigt specielt på et badeværelse, men det kommer også til sin ret i køkkenet. En anden ting er nemlig, at det er ekstremt nemt at rengøre. Det kommer af den blanke og hårdføre overflade og at vand ikke kan trænge ned nogen steder.

Et 3. rum hvor jeg personligt også ser epoxy gulve yderst relevante er i bryggerset. Et bryggers er typisk det rum ved hoveddøren, hvor alle går ind og ud og hvor man har vaskemaskiner osv. Med andre ord er det et rum der nemt bliver beskidt, hvor den blanke epoxy overflade igen kommer til sin ret i forhold til at være nem at rengøre. Jeg kan se at epoxy gulve og med RAL 7035 har stort potentiale i private hjem de kommende år.