Har I set sæsonens Valentino tasker?

Jeg har aldrig været en person der går meget op i mode eller designermærker, men jeg må sige at jeg har fået øjnene op for sæsonens nye Valentino tasker. I år har de meget fokus på kæder og nitter. Det er en lidt hårdere look men det passer meget godt til min stil, da jeg ofte går i t-shirts med print og jeans. Disse tasker er feminine med stadigt virkelig fede med udstråling af selvsikkerhed. Jeg mangler desuden en god taske af god kvalitet. Jeg har ganske minimalistisk stil og kan godt lide at kun have en ting af hver, men denne type af taske vil jeg kunne bruge til alt. Jeg tænker at en mellem størrelse er mest brugbar og jeg vil stadigt nemt få plads med mine ting. Den må gerne være lidt anerledes men også tidsløs så at jeg ved at jeg stadigt elsker den om et par år. Jeg ejer i forvejen nogle fede designervarer som jeg har formået at spare op til. Jeg synes det er fedt at have en kollektion av nogle særligt udvalgte produkter som jeg ved at jeg vil have i lang tid hvis jeg passer på dem ordentligt.

 

Det store udbud

Efterhånd synes jeg det tilkommer flere og flere mærker og udskiftningen af produkter er ekstremt hurtig. Jeg synes derfor det er svært nogle gange at tage en beslutning om hvilket mærke eller hvilket produkt man skal vælge, da udbuddet bliver større og større. Det samme er gældende disse Valentino tasker som jeg er interesseret i. Der findes mange potentielle i den størrelse jeg gerne vil have. Skal man vælge en i sort farve som ikke udskiller sig så meget, eller er det bedre at vælge en, i en sjov farve med mange nitter på. Valget ville være nemmere hvis udbuddet havde været mindre.

Køb dem nemt online

Jeg har været inde på flere forskellige hjemmesider og undersøgt hvor jeg nemmest kan købe en Valentino taske. Jeg har fundet en side som heder Kassandra, som jeg mener er rigtigt nem at finde rundt i og som har et stort udbud af designervarer. Jeg har aldrig selv prøvet at købe fra siden men en veninde anbefalede den til mig. Hun har købt flere forskellige produkter der fra af forskellige brands. Jeg handler mere og mere online de her dage da jeg synes at det er meget nemmere og det går hurtigt. Det er komfortabelt at kunne side i sit eget hjem og stadigt have næsten alt tilgængeligt via online-shopping. Dog synes jeg det er rart at se en dyrere produkt fysisk før jeg køber den hvis den nu ikke er helt som jeg havde tænkt mig.