Super lækker brunch på La Rustica i Roskilde

Jeg var for nyligt ude at spise en lækker brunch på La Rustica i Roskilde, og det var intet mindre end en skøn oplevelse. Jeg skulle efterfølgende på Vikingeskibsmuseet og ledte derfor efter et godt sted at spise brunch i nærheden. Valget faldt på La Rustica på grund af placeringen, som er forholdsvis tæt på museet, og fordi det ligger i Ros Torv. Det gav mig mulighed for lige at købe en bluse inden, som jeg skulle have på til en fødselsdag om aftenen.

luksus brunch på restaurant la rustica i roskilde

Det overordnede indtryk

Vi blev godt modtaget på La Rustica, og maden var helt i top. Vi fik den store brunchbuffet, hvor der virkelig ikke manglede noget. Ja, vi fik endda så meget at spise, at jeg var bange for, at jeg ville være nødt til at købe blusen en størrelse større, så den ville passe mig. Så det må siges, at vi spiste igennem og for 139 kroner, var det virkelig en rimelig pris for så meget lækker mad. Det vil vi helt sikkert gøre igen en anden gang, når vi får lyst til brunch.

Italiensk inspireret brunch

Brunchen hos La Rustica er inspireret af det italienske køkken, og det kunne man sandelig godt smage. Altså på en god måde mener jeg. Det var superlækkert: med gode pandekager, røræg, bacon og alt mulig andet godt. Derudover var jeg meget glad for, at jeg fik både te, kaffe og juice med i prisen. Jeg synes, at der er mange steder, hvor det ikke er inkluderet. Det bliver derfor tit meget dyrere, end man lige havde regnet med, når man går ud og spiser brunch. Det er rigtig ærgerligt, men sådan spiller klaveret ikke hos denne hyggelige café og restaurant, og det kunne jeg rigtig godt lide.

Overvejer at holde fødselsdag på La Rustica

Ja, som du nok allerede har gættet, så var jeg svært begejstret for brunchen. Når jeg snart har rund fødselsdag, overvejer jeg faktisk derfor at holde min fødselsdag på restauranten. Så kan hele familien få sig en lækker gang brunch. Med min familie, så er jeg ikke i tvivl om det falder i god jord.

Min familie er nogle værre ædedolke, skal jeg sige dig, så hvis vi skulle spise brunch et andet sted, kunne det hurtigt løbe op i mange penge. Men i og med deres priser er så fornuftige, så synes jeg faktisk det var ret overkommeligt i forhold til så mange andre steder.

Derudover virker en brunch også som et godt valg, da der både er en vegetar og en der spiser ’low carb’, blandt mine familiemedlemmer. Det er altid et bøvl af den anden hverdag at skulle finde på noget mad til dem. Med buffeten kan de jo tage det, som de spiser. Så behøver jeg ikke at bekymre mig om det. Ja, generelt behøver jeg slet ikke at bekymre mig om at lave god mad den dag. Så det må helt sikkert være min plan for min næste fødselsdag – og dermed kan La Rustica uden tvivl anbefales.