Købte nogle billige havemøbler i juleræset

Jeg har altid haft lidt betænkning ved den danske sommer og jeg er sikkert langt fra den eneste. Hvor mange sommeraftener har man ikke håbet på aftensol, en lun grill og et koldt glas vin på altanen, men i stedet er man blevet mødt med stiv kuling fra vest og regn?

Sådan er den danske sommer. Man ved aldrig, om det bliver solskin eller regn, men da jeg for nyligt er flyttet i et hyggeligt rækkehus med min egen terrasse, besluttede jeg, at den ikke skulle stå tom i de tre sommermåneder. Derfor investerede jeg hurtigt i et par lækre havemøbler, som også er modstandsdygtig overfor blæst og regn, hvis vi skulle få endnu en klassisk dansk sommer.

Jeg må indrømme, at markedet for havemøbler ikke var min stærkeste side, da jeg kastede mig ud i en meget intens søgning på borde, stole og parasoller, men det lykkedes til sidst. Jeg besluttede mig for at gøre brug af jule-udsalge, da jeg fandt et super godt tilbud på billige havemøbler på havemoebelshoppen.dk her. En lille, meget tidlig, julegave til mig selv om man vil.

Det er faktisk overraskende svært at tage sådan en beslutning, selvom man ikke just skulle tro det. Jeg endte med at investere i et rigtig lækkert lounge-sæt i sort. Først begyndte jeg egentligt min søgen med at overveje et simpelt café-sæt, bestående af to stole og et lille rundt bord, men det virkede temmelig ustabilt og det var, for at være ærlig, heller ikke særlig kønt. Jeg tænkte, at hvis jeg endelig skulle gå all-in på mit nye liv som lykkelig lejer af det her fantastiske rækkehus, så kunne jeg lige så godt gøre det med manér.

loungesæt i sort

De helt rigtige havemøbler

Mit indkøbte sæt består af et sort bord med glasplade og hjul på hvert ben, så jeg let kan omrokere hvis jeg får gæster eller skal bruge mine sparsomme kvadratmeter på terrassen til andet end at sole mig eller spise aftensmad. Til bordet hører også fire stole, der alle er i sort flet. Jeg har valgt at gøre mine havemøbler til en mere komfortabel oplevelse, så jeg endte faktisk også med at kaste penge efter et par cremefarvede hynder. Min eneste bekymring er egentligt, at de hurtigt bliver plettede og beskidte på grund af farven, men den tid den sorg. På grund af juleudsalget er der helt vildt mange tilbud at vælge imellem og mange af havemøblerne er sat meget ned.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at mine nye havemøbler kommer til at gøre den danske sommer langt sødere uanset vejret. De er perfekte til en eftermiddag alene eller hvis jeg får gæster forbi. Nu har jeg i hvert fald siddepladser nok på hånden.

Min eneste ”bekymring” er vedligeholdelsen af de nye havemøbler. Jeg tager hjertens gerne i mod gode råd, så mine møbler holder sig så flotte som muligt i længst mulig tid, men heldigvis ser det ikke ud til, at de kræver særlig meget pasning og pleje ud over, at de selvfølgelig ikke skal stå ude om vinteren og at glaspladen fra tid til anden trænger til en fugtig klud.

Nu glæder jeg mig bare til, at solen igen begynder at skinne herhjemme, men indtil videre har jeg da udnyttet jule perioden optimalt.